Panu Huuhtasen vaalisivu -Reformi

 

Reformi-hankkeen kuvaus:

”Reformi on puolueisiin kyllästyneitten suomalaisten yhteinen ja rohkea hanke, jonka tavoitteena ovat eduskuntavaalit vuonna 2019. Kaikista puoluejärjestelmistä irrallaan oleva sitoutumattomien, tavallisten fiksujen suomalaisten joukko asettuu ehdolle omilla listoilla ja yhteistyössä koko maassa. Jokainen sitoutuu sananvapauteen sekä Suomen itsenäisyyden ja suomalaisten edun asettamiseen etusijalle kaikessa kansallisessa ja kansainvälisessä politiikassa ja päätöksenteossa. Jokainen Reformin ehdokas ja kansanedustaja on tekemisistään ja ohjelmastaan vastuussa vain itselleen ja äänestäjilleen. Puoluekuria ei ole. Eikä tule.”

Lisätietoa Reformin nettisivuilta (yllä oleva lainattu sieltä): https://reformime.wordpress.com/

 

Panun valitsijayhdistyksen kortin täyttö:

Reformin kansanedustajaehdokkaat keräävät jokainen itselleen sadan kannattajakortin valitsijayhdistyksen omasta vaalipiiristään (Panulla Uusimaa, johon kuuluvat Espoo ja Vantaa myös. Helsinki on oma vaalipiirinsä) ja muodostavat kussakin vaalipiirissä Reformin yhteislistan.

Klikkaa linkin http://jam.pp.fi/lomake.pdf kautta pdf:n tulostussivulle ja tulosta lista. Täytä omat tietosi ensimmäiseen kohtaan ja kerää muitakin nimiä kavereiltasi, jos haluat. Muista, että voit täyttää vain yhden valitsijayhdistyksen ehdokkaan kortin. Lisäksi voit kyllä allekirjoittaa vaikka useammankin puoluehankkeen kannattajakortin myös.

Kun olet kirjoittanut tietosi korttiin, niin sen voi lähettää kotiosoitteeseeni:

Panu Huuhtanen, Ristilänpolku 7, 03400 VIHTI

 

Panun vaaliteemat

Olen vuoden 2015 siirtolaiskriisistä saakka ajanut eri kansanliikkeissä (Rajat Kiinni, Suomi Ensin ja Reformi) erityisesti kolmea asiaa, joita aktiivisesti edistäisin kansanedustajanakin:

  1. Rajatarkastukset palautettava VÄLITTÖMÄSTI Suomen ulkorajoille
  2. Suomen erottava euro rahaliitosta
  3. Suomen erottava EU:sta

Näiden Suomen itsenäisyyden kolmen perusasian palauttamisen jälkeen olisi tärkeää vahvistaa kansanvaltaa Suomessa, jottei koskaan enää pääse valtaan eliitti, joka kumoaa Suomen perustuslain niinkuin nyt on käynyt. Vuoden 1992 perustuslaki palautettaisiin voimaan ja lähdettäisiin vahvistamaan perustuslain suojaa, ettei valtiokaappausta enää koskaan voisi toteuttaa uudelleen.

 

Panun yhteystiedot

p. 050 593 4038

Meili: panu.huuhtanen@gmail.com

Tämä sivusto toimii omana vaalisivunanihttp://suomiensin.reformistudio.fi/

Isänmaallisten työskentelyalusta somessa on VK. Profiilini siellä: https://vk.com/id361180568

Vaalikamppailu ei ole isänmaallisille sensuurin vuoksi mahdollista facebookissa (mm. minun profiilini on tuhottu siellä). Suosittelen kaikille isänmaallisille Twitter-tilin luontia, siellä saa vielä keskustella mm. siirtolaiskriisistä.

Klikatkaa minut seurantaan Twitterissähttps://twitter.com/HuuhtanenPanu?lang=fi

Youtube sensuroi isänmaallisia pahasti, joten poliittisia videoitani löytää Periscopesta, joka on Twitterin videopalvelu:  https://www.pscp.tv/HuuhtanenPanu/1ZkKzNmomrgKv

 

SUOMI SADAS, ITSENÄISYYS TAKAS!

Kiitos kaikille kiinnostuksestanne 🙂

Panu