Panu Huuhtanen #465 Reformi Uusimaa

Vaalimottoni: ITSENÄISYYS TAKAISIN!

 

Tämä on Panu Huuhtasen virallinen vaalisivu 14.4.2019 Eduskuntavaaleissa. Yllä oleva kuvani kertoo vuodesta 2015 alkaneesta yhteiskunnallisesta vaikuttamistavastani. Olen järjestänyt ja puhunut kymmenissä mielenilmauksissa ja muissa katutapahtumissamme.

Pyrin eduskuntaan Reformin valitsijayhdistyksen ehdokkaana. Tätä varten olen kerännyt kannattajiltani 120 (minimi on 100) valitsijayhdistykseni allekirjoitusta ja toimittanut nimilistan vaalilautakunnalle määräajassa. Ehdokkuuteni on vahvistettu.

Reformin ehdokkaat muodostavat yhteislistan vaaleihin. Uudenmaan vaalipiirissä taisteluparini yhteislistalla on Tiina Keskimäki #466:

Kuka olen?

Olen koulutukseltani luonnontieteiden kandidaatti (LuK) Helsingin yliopistosta. Pääaineeni on ympäristöbiologia ja opiskelin opettajan koulutusohjelmassa. Eli olen suorittanut myös kasvatustieteen cumun ja auskultoinut opettajaksi harjoituskoulussa.

Työelämäni olen kuitenkin tehnyt vaikeasti liikuntavammaisten parissa. Viimeiset kymmenen vuotta olen ollut yökkönä palveluasumisryhmässä.

Olen syntyperäinen vihtiläinen ja asun tälläkin hetkellä Vihdin kirkonkylässä.

Minulla on kolme aikuista lasta. Esikoispoika on 24v. ja kaksoset (tyttö ja poika) 22v. Lapseni ovat kaikki päässeet varsin kivasti opinnoissaan eteenpäin kohti itsenäistä elämää.

 

Reformi-hankkeen kuvaus:

 

Reformin perusti vuonna 2016 ex-kansanedustaja James Hirvisaari #144 (vasemmalla, Reformin Hämeen vaalipiirin ehdokas). Oikealla Uudenmaan Reformin toinen ehdokas Tiina Keskimäki

”Reformi on puolueisiin kyllästyneitten suomalaisten yhteinen ja rohkea hanke, jonka tavoitteena ovat eduskuntavaalit vuonna 2019. Kaikista puoluejärjestelmistä irrallaan oleva sitoutumattomien, tavallisten fiksujen suomalaisten joukko asettuu ehdolle omilla listoilla ja yhteistyössä koko maassa. Jokainen sitoutuu sananvapauteen sekä Suomen itsenäisyyden ja suomalaisten edun asettamiseen etusijalle kaikessa kansallisessa ja kansainvälisessä politiikassa ja päätöksenteossa. Jokainen Reformin ehdokas ja kansanedustaja on tekemisistään ja ohjelmastaan vastuussa vain itselleen ja äänestäjilleen. Puoluekuria ei ole. Eikä tule.”

Lisätietoa Reformin nettisivuilta (yllä oleva lainattu sieltä): https://reformime.wordpress.com/

Vaaliteemojani:

 

Yllä Tiinan ja minun yhteinen 120x80cm kunnallinen kehikkojulisteemme, josta ilmenevät pääteemamme

Panun vaaliteemat:

Olen vuoden 2015 siirtolaiskriisistä saakka ajanut eri kansanliikkeissä (Rajat Kiinni, Suomi Ensin ja Reformi) erityisesti kolmea asiaa, joita aktiivisesti edistäisin kansanedustajanakin:

  1. Rajatarkastukset palautettava VÄLITTÖMÄSTI Suomen ulkorajoille
  2. Suomen erottava euro rahaliitosta
  3. Suomen erottava EU:sta

Näiden Suomen itsenäisyyden kolmen perusasian palauttamisen jälkeen olisi tärkeää vahvistaa kansanvaltaa Suomessa, jottei koskaan enää pääse valtaan eliitti, joka kumoaa Suomen perustuslain niinkuin nyt on käynyt. Vuoden 1992 perustuslaki palautettaisiin voimaan ja lähdettäisiin vahvistamaan perustuslain suojaa, ettei nyt toteutettua valtiokaappausta enää koskaan voisi toteuttaa uudelleen.

Konkreettisena ajankohtaisena lakiuudistuksena lähtisin kansanedustajana vaatimaan siviilitiedustelulain pikaista kumoamista. On varsin todennäköistä, että siviilitiedustelulakiin jäi paljon ristiriitoja Suomen perustuslain kanssa. Siksi nostamme kanteen eduskunnan puhemies Paula Risikkoa vastaan, joka oli vastuussa eroavan eduskunnan lainsäädännön perustuslainmukaisuudesta. Uusi siviilitiedustelulakipaketti teki Suomesta käytännössä poliisivaltion.

 

Voit ottaa minuun yhteyttä ja tutustua ajatuksiini seuraavia reittejä:

 

Osoite: Panu Huuhtanen, Ristilänpolku 7, 03400 VIHTI

p. 050 593 4038

Meili: panu.huuhtanen@gmail.com

Isänmaallisten työskentelyalusta somessa on VK. Profiilini siellä: https://vk.com/id361180568

Vaalikamppailu ei ole isänmaallisille sensuurin vuoksi mahdollista facebookissa (mm. minun profiilini on tuhottu siellä). Suosittelen kaikille isänmaallisille Twitter-tilin luontia, siellä saa vielä keskustella mm. siirtolaiskriisistä.

Klikatkaa minut seurantaan Twitterissähttps://twitter.com/HuuhtanenPanu?lang=fi

Youtubessa on paljon poliittisia videoitani tililläni linkissä: https://www.youtube.com/channel/UC0Tl_WV90LT2ru2NnBoS2pg

Varsinainen ehdokasalustani on tämä oma nettisivustoni: http://suomiensin.reformistudio.fi/

 

Vaalilahjoitukset

 

Panu Huuhtasen valitsijayhdistyksen rahoitustiimi on avannut ehdokkaalleen vaalitilin:

Helsingin Seudun Osuuspankki FI94 5723 0220 5670 07, saaja: Panu Huuhtasen vaalirahoitus

Vaaleihin osallistuvat saavat kerätä 6kk ennen vaaleja vaalirahoitusta ilman erillistä rahankeräyslupaa, joten lahjoittaminen on taatusti laillista.

Kiitos, jos pystytte auttamaan meitä valtapuolueita haastavia, joilla puoluetukia ei ole!

Tein kuvankin tämän hetken lahjoitusten käyttökohteista:

 

Kiitos kaikille kiinnostuksestanne 🙂

Panu

 

Pontus Söderblom #145 Reformin ehdokas Hämeen vaalipiiristä miekkarin puhujana