Panu Huuhtasen vaalirahoitus

Nyt se on taatusti laillista!

Nimittäin tukea myös soppatykillä keitetyn hernekeiton tarjoamista Suomen itsenäisyyspäivänä 6.12.2018 Eduskuntatalolla 🙂

Panu Huuhtasen valitsijayhdistyksen rahoitustiimi on avannut ehdokkaalleen vaalitilin:

Helsingin Seudun Osuuspankki FI94 5723 0220 5670 07, saaja: Panu Huuhtasen vaalirahoitus

Potkaistaanpa vaalikeräys oikein lentävään lähtöön:

Nyt on mahdollisuus POTTUILLA POLPOLLE ISOSTI:

Vuosi sitten Suomen 100-vuotisjuhlassamme Polpo varasti soppatykkirahamme talkootililtä. Sain rahan oikeudessa takaisin. Lailliseen vaalitiliin edes polpon karvainen koura ei ulotu. NÄYTETÄÄN POLPOLLE, ETTÄ ISÄNMAALLISTA RAHAAKIN ON!

6.12.2018 Kansanjuhla Eduskuntatalolla on osa Panu Huuhtasen eduskuntavaalikampanjaa ja tapahtumaan annetut lahjoitukset vaalirahoitusta. Jos tilille tulee enemmän lahjoituksia kuin tapahtumaan kuluu, niin loput käytetään vaalityöhön kohti eduskuntavaaleja 2019.