Avoin kirje Suomen hallitukselle, poliisijohdolle ja valtamedialle

Olen kolme vuotta osallistunut isänmaalliseen kansanliikkeeseen Suomessa eri ryhmittymissä. Aktivoitumiseni alkoi vuoden 2015 syksyllä, kun Suomeen alkoi virrata hallitsemattomasti laittomia siirtolaisia eikä hallituksemme suojellut Suomen kansaa rajavalvonnan keinoin. Silloin syntyi RAJAT KIINNI! -kansanliike, johon liityin melko lailla liikkeen alussa.

Nyt syksyllä 2018 Suomen yhteiskunnallinen tilanne on hyvin huolestuttava, jopa vaarallinen. Varsin suuri osa Suomen kansasta on syrjäytetty yhteiskunnallisesta keskustelusta ja päätöksenteosta täydellisesti. Poliittisesti ainoa isänmaallisia edustava eduskuntapuolue Perussuomalaiset syrjäytettiin laittomasti hallitusvastuusta kesällä 2017, koska PS halusi edustaa kansanosaa, johon itsekin kuulun.

Sen lisäksi, että edustamaltani kansanosalta on viety poliittinen vaikutusvalta, niin myös sananvapautemme on riistetty törkeästi. Tavallisten kansalaisten ainoa kunnon vaikutuskanava yhteiskunnallisiin asioihin on sosiaalinen media ja siellä lähes monopolissa on Facebook, jos käyttäjämääriä katsotaan. Facebook on ajautunut täydellisesti sensuroimaan isänmaalliset äänet alustaltaan. Myös youtube (Googlen omistama) sensuroi rajusti isänmaallista sisältöä videopalvelussaan.

Kun somen sensuuriin lisätään valtamedian lähes täydellinen monoliittinen myönteisyys suhteessa monikulttuurisuuteen ja maahantuloon, niin hyvin suuri osa Suomen kansasta kokee olevansa täysin syrjään sysätty. Sanomamme jätetään aina kertomatta, vaikka valtamedia uutisoisi esimerkiksi mielenosoituksistamme. Meitä ei haastatella eikä vastineitamme vääriin väittämiin julkaista.

Väitteeni on, että edustamme arvoiltamme suomalaisten enemmistöä. Kaikissa gallupeissa enemmistö suomalaisisista toivoo turvallisuutta. Turvallisuutta olisi rajakontrolli ja laittomiksi todettujen siirtolaisten ottaminen kiinni ja ripeä poistaminen Suomesta. Näiden toimien kannatus on gallupista riippuen 60-80%. Myös 80% suomalaisista kokee olevansa isänmaallisia ja maanpuolustushenkisiä. Lukema on erittäin korkea kansainvälisesti vertaillen.

Kuluvan syksyn ja talven aikana tullaan käymään ennennäkemättömän raju eduskuntavaalikampanjointi. Esitänkin nyt Suomen valtaeliitille (hallitus, poliisijohto) vahvan vetoomuksen, että pidetään peli reiluna. Jos nyt toiminta jatkuu samalla kaavalla kuin viimeiset kolme vuotta, niin yhteiskuntamme ei tule pysymään rauhallisena enää vuottakaan. Isänmaallisten näkyvimpien aktiivien (minä mukaanlukien) vaino nostaa vihaa kansassa.

Suomen kansa on hyvin rauhallista luonteenlaadultaan, mutta lopulta vihastuessaan raaka. Olen erittäin hyvin verkottunut koko Suomen kansallismieliseen kentään ja tiedän tunnot. Loputtomat ’vihapuhe’kuulustelumme, oikeudenkäyntimme, laittomat pidätyksemme, sulkemisemme pois some-alustoilta, valtamedian valehtelu meistä, ilmiannot työpaikoilemme, pahoinpitelymme äärivasemmiston tekeminä jne. jne. ovat saaneet monen pinnan jo katkeamaan. Nyt on viimeinen hetki lopettaa vainomme ja käydä tasapuolinen vaalikampanja kevään 2019 eduskuntavaaleja kohden.

Perussuomalaisten poliitikkoja on jo sensuroitu pahoin mm. Facebookissa. Kuitenkin PS:llä on keskisuurena eduskuntapuolueena rahoitusta ja (ainakin osittain) valtiovallan suojelu tehdä vaalityötä rauhassa. PS on nyt johdon vaihduttuna varsin rohkealla kampanjalla liikkeellä, joten sitä kautta isänmaalliset saavat näkyvyyttä asiallemme.

Olen itse Reformin (valitsijayhdistysten yhteislista) ehdokkaana eduskuntavaaleissa Uudellamaalla. Isänmaallisesta mielenosoitusliikkeestä ovat kummunneet myös Suomen Kansa Ensin -puoluehanke ja PVL-taustainen Kansan Yhtenäisyys. Ainakin nämä ryhmät ovat ilmeisesti lähtemässä räväkällä otteella herättämään PK-seudun maahanmuuttajalähiöiden kantasuomalaisia, että nyt on viimeinen hetki herätä äänestämään. Muuten Suomea odottaa Ruotsin surkea kohtalo, jossa kaduilla on käytännössä jatkuva sisällisota maahanmuuttajien väkivallan takia.

Seuraavassa huomioita otsikossa mainituille tahoille, kun lähdemme liikkeelle PK-seudun lähiöihin:

 • Älkää yrittäkö estää vaalityötämme. Poliittisten toimintavapauksien loukkaaminen on laitonta ja yhteiskunnan vapaudelle tuhoisaa. Vaalityötämme teemme ihan jokaisessa Suomen lähiössä eikä vaalityöhön tarvitse edes tehdä erillistä ilmoitusta yleisestä kokouksesta. Toki informoimme poliisia tapahtumistamme, jos katsomme sen tarpeelliseksi.
 • Valtamedia: kertokaa rehellisesti tapahtumistamme ja puheistamme. Vain se, että kansa kuulee myös laillisen ja rauhanomaisen vaihtoehdon Suomen suunnan muuttamiseksi olevan olemassa estää yhteiskuntamme luisumisen väkivaltaan.
 • Estäkää niin äärivasemmiston kuin maahanmuuttajajengienkin väkivalta vaalityötämme kohtaan. Aiomme mennä lähiöihin melko suurella joukolla, joka myös puolustaa itseään tarvittaessa. Emme jää mahdollisissa kahinoissa tappiolle, mutta kaikkien kannalta on parempi, että poliisi estää kaiken vaalityömme häirinnän jo ennalta päättäväisellä toiminnallaan.

Eiköhän tuossa olleet tärkeimmät pointit. Nyt elämme lähikuukaudet viimeisiä hetkiä vielä osoittaa, että Suomi on vapaa demokratia, jossa kaikkia aatteita voi turvallisesti kadulla politikoida. Ja että media on tasapuolinen esitellessään kaikkia kampanjoita neutraalisti uutisoiden. Tiedän, että moni ei enää usko edellä sanottuihin, mutta minä yritän vielä uskoa.

Jos tämä viimeinen tilaisuutemme eheyttää hyvä suomalainen yhteiskuntamme nyt menetetään, niin jälki on karua. Nämä ihmiset, jotka isänmaallisessa aktivismissa ovat mukana eivät aio ikinä alistua vainon alla. Suomen kansaa ei koskaan ole kokonaan kyetty nujertamaan, vaikka sitä Ruotsin ja Venäjän sorron alla on tosiaankin yritetty. Eikä Suomen uppiniskaista kansaa alisteta myöskään uuden herran EU:n vasalliksi.

Vaatimus Suomen täysimääräisen itsenäisyyden palauttamiseksi tulee voimistumaan nyt vaalikampanjassamme ja yltymään isänmaallisten vaalivoiton jälkeen pauhuksi, joka johtaa kansamme jälleen vapauteen! Eläköön Suomi!

Kaikille, joka haaveilevat Suomen isänmaallisten kukistamisesta vihapuhevainon avulla vastaan Tuntemattoman Sotilaan alikersantti Rokan sanoin:

”– Tietää se sit paljo muutakii. […] Älä kuule ukko ala pitämää peliäis miun kerallain! Sie aattelitkii jot sie panet miun niskat nuri, mut kuule, se ei onnistu siult eikä se onnistu muilt. […] Vie sotaoikeuttee jos tahot! Senko vaan muistatta jot mie en kuole niinku koira. Työ ammuitta ne kaks ukkoo siel 86 saunaseinäl. Minnuu ei ammuta sillee, siin kuoloo muutama ukko ensittäi.”

Suomessa on jo paljon väkeä, jotka uskovat asian ratkeavan vain Rokan tavalla. Osoittakaamme yhteiskuntana, että osaamme ratkaista sen myös demokraattisesti takaamalla kaikille yhtäläiset oikeudet vaalityöhön. Kyllä Suomen rauhallinen kansa tämänkin kriisin selvittää, kunhan saa mahdollisuuden äänestämällä tahtonsa ilmaista ja sitä kunnioitetaan.

Panu Huuhtanen, Reformin eduskuntavaaliehdokas

7 Replies to “Avoin kirje Suomen hallitukselle, poliisijohdolle ja valtamedialle

 1. Ai US sensuroi tämän? US ei ole valtamedian piirissä olevaksi alustaksi edes kovin paha ja siellä ainakin perussuomalaiset bloggaavat mielellään, koska eivät saa muualla näkyvyyttä. Panun aggressiivisuus herättää kuitenkin status quon kannattajissa ärtymystä ja pelkoa. Tämän sai rapakon takana kokea myös Alex Jones, joka näennäisestä aggressiivisuudestaan huolimatta on lämminsydäminen, tervejärkinen ja huumorintajuinen mies. Tekopyhät ja tyhmät ihmiset eivät voi käsittää, että kelpo ihminen esiintyy aggressiiviseen tyyliin ja revittelevää huumoria ne eivät ymmärrä lainkaan. Tai sitten ne käsittävät ja sensuroivat semmoisen heti pois, koska tuo tyyli vetoaa moniin.

 2. Aikalailla hyvää tekstiä. Jos haluat vaikuttaa, niin liity Perussuomaisiin.
  Mitä tulee äänestämiseen, vanha tapahan(perhe, mummot ja papat) on äänestää tiettyä puoluetta. Niin minäkin tein. Olin Demari. Enää en ole.

 3. Hyvä kirjoitus ja aiheellinen..tähän kun vielä lisätään se mistä kaikki alkoi niin tie tämän päivän olemiseen ja ongelmiin on melko selvä…juuret kaikelle sensuurille ja vääryydellä alkoi 90 luvun lamasta.Asiat odoteltiin ja valehdeltiin ja valtio varasti ja ajoi ihmisiä itsemurhiin… Kodittomiksi… Rahattomiksi ..perheiden elämä varastettiin ja vääristymiä ei ole oiottu vieläkään…raha alkoi määrätä ja kokoomus mieliset alkoi saavuttaa suosiota…sensuurin juuret ovat 90 luvun lamassa joka vaiettiin politiikan sekä lehdistön edessä…2000 luvulle tultaessa selvästi näkyi mitä lehdet ja uutiset käsitteli ja mitä ei missään tapauksessa käsitellyt…onneksi asiaa saan seurata itse muualta ja todeta sen miten mätä omena Suomi on…valehtelu vaan ja jatkuu ja syvällä uidaan…

 4. Ai US sensuroi tämän? US ei ole valtamedian piirissä olevaksi alustaksi edes kovin paha ja siellä ainakin perussuomalaiset bloggaavat mielellään, koska eivät saa muualla näkyvyyttä. Panun aggressiivisuus herättää kuitenkin status quon kannattajissa ärtymystä ja pelkoa. Tämän sai rapakon takana kokea myös Alex Jones, joka näennäisestä aggressiivisuudestaan huolimatta on lämminsydäminen, tervejärkinen ja huumorintajuinen mies. Tekopyhät ja tyhmät ihmiset eivät voi käsittää tai sietää sitä, että terävä-älyinen ihminen esiintyy aggressiiviseen tyyliin, vaikka mitään oikeaa pahaa tarkoitusta ei ole. Ovat sen verran pinnallisia ja lapsellisia.

  Ylipäätänsä mediakentässä ollaan menossa siihen suuntaan, että aina pitäisi mennä sen kaikkein herkkänahkaisimman puolestaloukkaantujan tai ’lumihiutaleen’ mukaan eikä vallanpitäjien virallisia kertomuksia saisi kyseenalaistaa.

 5. Ei tämä toimi näin vaan laita Stt:n kautta Lehdistötiedote / Reformi liike / heti julkaisuvapaa

  Ehkä joku lehti julkaisee mutta ainakin toimittajat saavat tietoa mikä Reformi. Väitän, että suurin osa toimittajista ei ole ikinä kuullutkaan mistään Reformi-liikkeestä. Viikonlopun tapahtumissa Marco tiedettiin Maidanin jälkeen Suomi Ensin aktiiviksi mutta ei suuri yleisö ole kuullutkaan mistään Suomi Kansa Ensin yhdistyksestä.

 6. Täyttä asiaa. En ole aiemmin juuri streameihin ja niiden tallenteisiin tuhlannut aikaa, mutta nyt katselin suurimmaksi osaksi yritykset soittaa uuteen suomeen tämän kirjoituksen poistamisen perustelujen kysymiseksi. Hyvin rauhallinen ja asiallinen puhuja, olen itse kiinnittänyt myös aina huomiota että kansallismieliset tuntuvat olevan hyvin toraisaa ja keskenään riitaista porukkaa. Pitäisi keskittyä suuriin linjoihin ja jättää lillukanvarsiin sotkeutuminen pois ja foliohattuilukaan ei kansaa isommin sytytä vaikka nwo ja muut salaliitot olisikin lähellä omaa sydäntä joillain toimijoilla.

Comments are closed.